Flera hundra människor har förändrat sitt liv med hjälp av online-programmet 66 days.
Är du redo att förändra ditt?

 

66 DAYS är ett online-program framtaget för att lära människor designa livet på sitt eget sätt. 
Du avsätter 30 min om dagen, varje dag i 66 dagar för att skapa förändringen som du behöver. 
Du bestämmer själv vilka tider på dygnet du vill göra dina 30 minuter och det finns inga tider att passa. 
Vi kommer gå igenom livets alla delar uppbyggt på olika tema-veckor. Med hjälp av coachande verktyg får du lära dig ta reda på vad du vill och vad som ska förändras för att skapa din egen verklighet. 

Programmet är framtaget och designat av Nathalie Steffner som är en av Sveriges främsta mentala coacher. 

 Det här är för dig som:

  • Vill skapa en förändring i ditt liv med omedelbar verkan. 
  • Vill lära dig prioritera dig själv och lära känna dig själv på djupet. 
  • Vill förstå dig själv och hitta svar på vad du egentligen vill. 
  • Vill leva livet designat på ditt eget sätt, precis så som du drömmer om. 
  • Vill sluta påverkas av andra människor i hur du lever ditt liv. 
  • Vill lära dig livsviktiga verktyg för att behålla ditt nya mindset. 

 Just nu får du som anmäler dig till 66 DAYS också ta del av "ljudbiblioteket" som är en av våra ledstjärnor i Self mastery clubs innehåll. Läs mer om SMC här. 

Recensioner från tidigare deltagare
Vanliga frågor & svar

Nästa start under 2024.
Skriv upp dig på väntelistan där plasterna släpps först🤎

 

Just nu är 66 days i en magisk remake. Om du skriver upp dig på väntlistan låter vi dig veta så fort platserna släpps. 

Väntelista 

Få en av de första platserna till vår ny-lansering av programmet som förändrat flera hundra människors liv. 

Du behöver godkänna våra allmänna villkor för att skriva upp dig. 

Läs va de tidigare deltagarna har sagt om programmet 🤎

"Jag tycker programmet är helt fantastiskt och ett jättebra upplägg och tar upp allt som livet ger och alla utmaningar som man står inför. Jag skulle beskriva programmet som ett fantastiskt verktyg att lära känna dig själv och våga bli den där fantastiska kvinna du bara vågat drömma om utan nu ta steget att bli henne. Tro mig jag är själv där. Jag märker enorm skillnad på mig själv jämfört med i höstas!"
- Sophia Ahl Nylander

"Jag ÄLSKAR programmet. Det är bara så. Detta är min grej. Här är jag hemma. Om du tvekar just nu - GÖR DE BARA!!  Tänk att ha alla dessa verktyg med sig när livet sätts lite på kant. It is a game changer! Du vrider och vänder på hela ens verklighet. Nathalie får en att känna att man är en Queen. Att man betyder något, att man känner sig sedd.


- Malin Karlsson

"Magi kan hända om man bara ser till att prioritera sig själv och vågar börja gräva i sitt inre. Aldrig trodde jag att delarna i programmet skulle få mig att hitta vad JAG vill och vad JAG behöver och förtjänar här i livet. Om du söker en förändring i livet är detta den rätta vägen att gå."


- Mikaela Sinipuro

"Det här programmet ger dig verktygen för att ta kontroll över ditt liv och ditt mående. Verktyg som skapar förutsättningar för att uppnå dina drömmar och hitta ditt autentiska jag. Gå programmet nu! Du kommer inte ångra dig. Det innehåller precis det man behöver, rätt verktyg, i ett super bra format som är roligt och spännande. Rätt verktyg för att må bättre och bli sitt bästa jag på ett seriöst men ändå stundtals lättsamt sätt. Tack Nathalie för att du tror på oss när vi stundtals inte tror på oss själva."

- Julia Andersson

"Alla borde investera i sig själva. Att lägga en liten stund om dagen på sig själv är de minsta du kan göra.  Du får upp ögonen för hur du lever och prioriterar idag. Vem eller vilka som tar/ger energi från dig. De kan verkligen vara ett uppvaknande. Jag låg på botten och mådde skit. Jag Levde mitt liv efter andra när jag valde att investera i mig själv. Och se vad de har gjort med mig! Idag lever jag Mitt Liv, på mitt sätt. Och de är jag så himla glad för! Tack Nathalie för all hjälp och stöttning längs vägen"

- Sara Gråhns

"För mig har det här programmet hjälpt mig att bli mindre passiv i mitt liv. Att varje dag aktivt tänka igenom vad en vill ha ut av dagen tror jag gör stor skillnad. Jag trycker programmet tränar en i självkärlek. Hur ska jag bli den bästa versionen av mig själv? Hur kan jag bli hon jag drömt om? Programmet är som en varm kram, blandat med lite tårar av både sorg och lättnad. Sorg på grund av insikt vilket kan vara tufft, och lättnad på grund av att en får verktyg till att faktiskt förändra sin situation. Det är så roligt att få lära känna sig själv bättre och det har jag fått göra. Tycker programmet är fantastiskt, och rekommenderar det starkt!"

- Anni Mossberg

Vanliga frågor & svar